Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЕдин от членовете на Отровното трио - проф.

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЕдин от членовете на Отровното трио - проф.
Коментари Харесай

Минеков: Бедата е в агонията на този премиер. Готов е да жертва всичко и да раздава подаръци с една цел - да оцелее

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " 7/8 ТВ "

Един от членовете на " Отровното трио " - проф. Велислав Минеков, счита, че министър председателят е подготвен на всичко единствено и единствено да оцелее на поста си.

" Случиха се положителни неща - огромни европейски медии започнаха да приказват какво се случва в България. Европа знае какво се случва в България, а страната ни в никакъв случай няма да бъде същата. Бедата е в мъката на този министър председател. Който е склонен да се случат какви ли не несгоди с неговата партия и с неговите депутати, даже тя да изчезне, само че той да оцелее. Това е единствената му грижа сега. Оцеляването му е значимо. А какво става с българите в България му е все едно. Готов е да раздава дарове - 50-левки за пенсионерите, внезапно пристигна грижа за децата, пълнят се дупки в асфалта. Но това става с нашите пари Това не са неговите пари, той раздава нашите пари. И когато взима дълг от 5 милиарда, с цел да раздава предизборно, това към този момент е неоправдателно. Защото този дълг ще бъде плащан 30 години от нас за неговия кеф. За неговото дебелоочие ", разяснява проф. Минеков във " Вечерното шоу на Слави Трифонов " по " 7/8 ТВ ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР